Disclaimer

De inhoud van deze website is met de meeste zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks dat, kunnen fouten nooit geheel voorkomen worden. De op deze website vermelde gegevens, zijn onder uitdrukkelijk voorbehoud van wijzigingen, overname fouten en uitverkocht. Getoonde artikelen kunnen soms afwijken van het origineel. Daarom kan nooit enig recht aan de inhoud van deze website worden ontleend. Bij informatie die is ontleend aan derden hebben wij, voor zover mogelijk, de bron vermeld.

Deze website bekijkt u het beste met Microsoft Internet Explorer of een browser die daarop gebaseerd is, zoals bv. Maxthon. In Safari, Google Chrome en op Mozilla gebaseerde browsers zoals Firefox, kan deze website afwijkend getoond worden. Voor een optimale weergave is het aan te raden uw browservenster te maximaliseren en een schermresolutie te gebruiken van minimaal 1280 x 1024 of voor breedbeeldschermen 1280 x 960 pixels. De informatieve inhoud is meestentijds nog goed zichtbaar bij een schermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels.

Op deze website rust het exclusieve eigendomsrecht van Adri Bax Schoenen B.V. en/of derden. Het is daarom niet toegestaan enig onderdeel uit deze website of het lay-out ontwerp op enigerlei wijze te gebruiken of te kopiëren voor commerciële doeleinden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van rechthebbende(n).

 

allebedrijvenin

 

   
 
Volg ons ook
op Facebook
Adri Bax Schoenen BV
Kerkgracht 27
1354 AE Almere Haven
Tel: 036 53 11 032
E-mail: info@baxschoenen.nl
Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur
Zaterdags 09:00 tot 17:00 uur
Maandags zijn wij de gehele dag gesloten.
Wij hebben geen koopavond.

© Adri Bax Schoenen B.V.